2024/04/18
döntőVerseny

A 30. Less Nándor földrajzverseny döntőjének versenyzői

Az alábbi táblázat a Less Nándor földrajzverseny debreceni döntőjébe jutott versenyzők névsorát tartalmazza. A versenyeredményekről, a döntőről levelet, e-mailt nem küldünk az iskolának, a honlapon történő publikáció hivatalos. (A tizedpontok a hibás válaszok miatti pontlevonásból adódnak.)


A döntővel kapcsolatos információkat folyamatosan itt tesszük közzé. Kérjük, hogy gyakran látogassák meg a less.foldrajzverseny.hu honlapot!

A döntő időpontja: 2023. április 21-22., a döntő helye: Debreceni Egyetem (megnyitó, írásbeli), szóbeli

A versenyzők és a kísérők szállása 2023. április 21-én (pénteken) kollégiumokban lesz. 
A péntek éjszakai (április 21.) szállás (versenyzők + 1 fő kísérő) és a szombati (április 22.) ebéd költségeit a Földrajzverseny alapítvány (szervező) fizeti. Az utazás költségeit a szervező nem téríti meg.

Tájékoztató a 7-8. évfolyam versenyzői számára

2022-ben készült poszterek: 7. évfolyam (Veszélyben a világtenger!) 8. évfolyam (A Duna szerepe a Duna menti országok életében)

Kérjük, jelezzék a szállásigényüket az alábbi űrlap pontos kitöltésével! Határidő: 2023. március 22. (szerda). (A szállásról a szállásigénylések beérkezését követő 2-3 napon belül tájékoztatást adnunk.)

Szállásigénylés: https://forms.gle/HAjHwZk6kTorsefR9

Az étkezéssel (ebéd, április 22.) kapcsolatos egyedi igényt (allergia, intolerancia) jelezzék az űrlap kitöltésével! Határidő: 2023. március 22.

Étkezési igény: https://forms.gle/YeWcftSrMQkE3KGH7

[2023.03.15.]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .